Logo
Privacy  Bestuur Facebook Twitter Instagram
Speeltuin     Activiteiten     Verhuur     Vrijwilligers     Vereniging     ContactSpeeltuinVrijwilligers

Al meer dan zestig jaar zorgen de vrijwilligers van "Kindervreugd" er voor dat de kinderen van Uitgeest en omstreken een plek hebben waar zij veilig kunnen spelen. Een plek met speeltoestellen voor alle leeftijden, waar zij dingen leren en vrienden maken. Tijdens de koude wintermaanden organiseert de vereniging verschillende winteractiviteiten.

Het vinden van vrijwilligers wordt echter steeds moeilijker en daarom hebben wij uw hulp nodig. Van limonadeschenkers bij de superzaterdagen, het actief deelnemen in het bestuur tot het helpen bij de workshops. Overal kunnen wij wel een extra handje gebruiken.

Wilt u ook iets betekenen voor de kinderen uit ons dorp? Stuur dan een mailtje met uw contactgegevens en een korte motivatie naar info@speeltuinuitgeest.nl. Samen kijken we waar uw interesses liggen en waar u ons bij kunt helpen.

Workshop
Gratis online cursus "Zorgen over een kind, en nu?"

Als vrijwilliger kunt u het vermoeden hebben dat er iets aan de hand is met een kind. Maar wat doe je dan? En: zie je het wel goed? Samen met de Nuso en andere vrijwilligersorganisaties heeft de Augeo Foundations een gratis online cursus ontwikkeld om vrijwilligers handvaten te bieden in zulke situaties. De cursus laat zien op welke signalen je als vrijwilliger moet letten, wat je zelf kan doen en bij wie je aan de bel kunt trekken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Rookvrij
Vrijwilligers Bedankt!

Inwoners van de gemeente Uitgeest die actief zijn als vrijwilliger krijgen elk jaar een bedankje voor hun werk. Onder het motto "Vrijwilligers Bedankt!" organiseert de vrijwilligersorganisatie Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest samen met de gemeente tal van gratis workshops, rondleidingen en voorstellingen.

Ook onze vrijwilligers kunnen hier uiteraard aan deelnemen. Bekijk het aanbod van activiteiten, maak uw keuze en schrijf u in!

Verhuur

In veilige handen

Ouders, verzorgers en bezoekers vertrouwen hun kinderen toe aan onze vereniging. Om dit vertrouwen niet te beschamen proberen wij een zo'n veilig mogelijke speelomgeving te creŽren. Op het gebied van speelveiligheid, maar in de huidige tijd zeker ook ter voorkoming van ongewenst gedrag. Uiteraard kun je nooit alles voorkomen, maar we doen wel alles om de risico's zoveel mogelijk te beperken. Zo zijn er omgangsregels opgesteld, moeten onze vrijwilligers een gedragscode ondertekenen en vragen wij vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat deze maatregelen allemaal inhouden leest u in het rapport "In veilige handen".


   
© Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl