Logo
Contact   Facebook   Twitter   Bestuur
Speeltuin   Activiteiten   Verhuur   VerenigingVerhuur

Midden in Uitgeest ligt een speeltuin waar kinderen spelen, ontdekken en vrienden maken. Met toestellen voor alle leeftijden is dit de perfecte locatie voor uw kinderfeest of schoolreisje.

Daarnaast heeft onze vereniging een clubgebouw met twee zalen die beschikbaar zijn voor de verhuur. Onze tuin beschikt over aangepaste speeltoestellen en een invalidentoilet.

Verhuur

Zalenverhuur

Ons clubgebouw aan de Middelweg in Uitgeest beschikt over twee verschillende zalen. Een grote zaal en een vergaderzaal. Beide zalen zijn met elkaar verbonden door een kleine (gratis te gebruiken) keuken. De grote zaal is ideaal voor het geven van kinderfeestjes en partijen. Bedrijven en verenigingen kunnen voor hun overleggen terecht in onze vergaderzaal.

Voor het gebruik van onze grote zaal betaal je 18 euro per uur. De vergaderzaal kost 15 euro per uur. Bij een langdurige huurovereenkomst zijn andere prijzen van toepassing.

Verhuur

Verhuur

Contract

Nadat telefonisch een datum is afgesproken kun je hier het verhuurcontract downloaden. Wij willen je vragen dit uit te printen, in te (laten) vullen en in te leveren bij Anneke Adrichem op de Hogeweg 20 in Uitgeest.

Download het huurcontract

  

Verhuur

Verhuur

Helemaal alleen in de speeltuin

Ben je de wachtrijen voor de kabelbaan zat? Wil je je verjaardag of klassenuitje op een originele manier vieren? Dat kan! Door de speeltuin af te huren buiten onze openingstijden is deze helemaal voor jou en je vrienden.

Voor groepen tot twintig kinderen betaal je slecht 40 euro per dagdeel (van 9.30 tot 14.00 uur of van 14.30 tot 18.30 uur). Een hele dag (van 9.30 tot 18.30 uur) kost 70 euro. Grotere groepen betalen voor kinderen 21 tot 40 zeventig cent en voor kinderen 41 tot 120 zestig cent extra.

Verhuur

De kleine lettertjes

Uiteraard zijn er een aantal dingen waar rekening mee moet worden gehouden bij het huren van ons gebouw en de tuin. Wij willen je vragen deze kleine lettertjes goed door te lezen en je er aan te houden. Zo zorgen wij er samen voor dat er nog vele feestjes en verjaardagen bij ons gevierd kunnen worden.

Download de huurvoorwaarden

Verhuur

Reserveren

Heb je al een datum in gedachten? Neem dan even contact op met Anneke Adrichem om te checken of deze nog beschikbaar is! Zij regelt de verhuur van “Kindervreugd” en kan je tevens alles vertellen over de mogelijkheden.

Anneke is te bereiken via 0251-314682 (na 20.00 uur) of via info@speeltuinuitgeest.nl.


Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl