Logo
Privacy  Bestuur Facebook Twitter Instagram
Speeltuin     Activiteiten     Verhuur     Vrijwilligers     Vereniging     ContactSpeeltuinVerhuur

Midden in Uitgeest ligt een speeltuin waar kinderen tot en met 12 jaar naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en vrienden maken. De verschillende leeftijdsgroepen hebben ieder hun eigen deel.

Voorin, direct bij de ingang, is het domein van de kleintjes. Hier kunnen ze fijn hun gang gaan in de zandbak, samen met papa of mama op de wip en lekker glijden van het glijbaantje. Voor de oudere kinderen is het achterste deel van onze tuin gereserveerd. Daar kunnen zij heerlijk klimmen en klauteren, kegelvoetballen en van de kabelbaan roetsjen. Kortom, "Kindervreugd" is de perfecte locatie voor uw kinderfeest of schoolreisje.

Daarnaast heeft onze vereniging een clubgebouw met twee zalen die beschikbaar zijn voor de verhuur. Onze tuin beschikt over aangepaste speeltoestellen en een invalidentoilet.

Zaal
Zalenverhuur

Ons clubgebouw aan de Middelweg in Uitgeest beschikt over twee verschillende zalen. Een grote zaal en een vergaderzaal. Beide zalen zijn met elkaar verbonden via een kleine (gratis te gebruiken) keuken. De grote zaal is ideaal voor het geven van kinderfeestjes en partijen. Bedrijven en verenigingen kunnen voor hun overleggen terecht in onze vergaderzaal.

Voor het gebruik van onze grote zaal betaal je 18 euro per uur. De vergaderzaal kost 15 euro per uur. Bij een langdurige huurovereenkomst zijn andere prijzen van toepassing.

 

Speeltuin
Speeltuin huren

Wil je je verjaardag of klassenuitje op een originele manier vieren? Dat kan! Door de speeltuin af te huren buiten onze openingstijden is deze helemaal alleen voor jou en je vrienden.

Voor groepen tot twintig kinderen betaal je slechts 40 euro per dagdeel (9.30 tot 14.00 of 14.30 tot 18.30 uur). Een hele dag (9.30 tot 18.30 uur) kost 70 euro. Grotere groepen betalen voor kinderen 21 tot 40 zeventig cent en voor kinderen 41 tot 120 zestig cent extra.

De speeltuin is beschikbaar van april t/m. oktober.
Verhuur

Reserveren en de kleine lettertjes

Uiteraard zijn er een aantal dingen waar rekening mee moet worden gehouden bij het huren van ons gebouw en de tuin. Wij willen je vragen deze
kleine lettertjes goed door te lezen en je er aan te houden. Zo zorgen wij er samen voor dat er nog vele feestjes en verjaardagen bij ons gevierd kunnen worden.

Heb je een datum in gedachten? Neem dan even contact op met Anneke Adrichem om te checken of deze nog beschikbaar is. Zij regelt de verhuur van "Kindervreugd" en kan je hier alles over vertellen. Anneke is te bereiken via 0251-313283 (na 20.00 uur) of via info@speeltuinuitgeest.nl.

Nadat telefonisch een datum is afgesproken kun je hier het
huurcontract downloaden. Wij willen je vragen dit uit te printen, in te (laten) vullen en in te leveren bij Anneke Adrichem op de Spoorlaan 23 in Uitgeest.

   
Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl