Logo
Privacy  Bestuur Facebook Twitter Instagram
Speeltuin     Activiteiten     Verhuur     Vrijwilligers     Vereniging     ContactSpeeltuinVereniging

"Kindervreugd" is een speeltuinvereniging voor alle kinderen uit Uitgeest en omstreken. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen er veilig en naar hartenlust spelen. De speeltuin vervult een belangrijke maatschappelijke functie.

Van de vereniging zijn ongeveer 225 gezinnen lid. Ook heeft de speeltuin nog vele donateurs wiens kinderen, woonachtig buiten Uitgeest, met korting in de tuin mogen spelen. Uiteraard komen er ook veel dagjesmensen, schoolklassen en verenigingen bij ons op bezoek.

De gehele vereniging draait op vrijwilligers. Zij verzorgen diverse activiteiten zoals de avondvierdaagse, peuter- en dreumesochtend, superzaterdagen en het Sinterklaasfeest. In 2000 heeft er een grondige renovatie plaatsgevonden waarbij een groot deel van de verouderde toestellen zijn vervangen. De verschillende leeftijdsgroepen hebben ieder hun eigen deel gekregen. Bovendien is de tuin toen aangepast aan het veiligheid van attractie- en speeltoestellenbesluit uit 1996 en rolstoelvriendelijk gemaakt. Ook het gebouw is aangepakt. Daar is ondermeer een invalidentoilet gerealiseerd.


Speeltuin
Lid worden

Het lidmaatschap kost slechts 27 euro per jaar. Voor dit bedrag mogen alle kinderen van het gezin gratis komen spelen in de speeltuin. Ook aan de winteractiviteiten kunnen zij gratis deelnemen.

Het lidmaatschap is per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Op het ingevulde mailadres ontvangt u ons digitale clubblad met daarin het laatste nieuws over de vereniging.


 

Speeltuin
Donateur worden

Kinderen spelen graag in een speeltuin. Daar kunnen zij niet alleen glijden, schommelen en wippen, maar zij kunnen zich er spelenderwijs ontwikkelen, contacten leggen en spannende avonturen beleven.

Het aanleggen, onderhouden en verzorgen van een speeltuin kost niet alleen veel tijd en moeite, maar natuurlijk ook veel geld. Daarom waarderen wij het zeer dat er steeds meer mensen zijn die ons hierbij steunen.


   
Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl