Logo
Contact   Facebook   Twitter   Bestuur
Speeltuin   Activiteiten   Verhuur   VerenigingVereniging

"Kindervreugd" is een speeltuinvereniging voor alle kinderen uit Uitgeest en omstreken. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen er veilig en naar hartenlust spelen. De speeltuin vervult een belangrijke maatschappelijke functie. Van de vereniging zijn ongeveer 225 gezinnen lid. Daarnaast heeft de speeltuin nog vele donateurs, wiens kleinkinderen van buiten Uitgeest eveneens met korting in de tuin mogen spelen. Ook komen veel dagjesmensen, schoolklassen en verenigingen van onze tuin genieten.

De gehele vereniging draait op vrijwilligers. Zij verzorgen diverse activiteiten zoals de avondvierdaagse, peuter- en dreumesochtend, superzaterdagen en sinterklaas. In 2000 heeft er een grondige renovatie van de tuin plaatsgevonden, waarbij een groot deel van de verouderde toestellen zijn vervangen.

Bovendien is de tuin aangepast aan het veiligheid van attractie- en speeltoestellenbesluit uit 1996 en rolstoelvriendelijk gemaakt. De verschillende leeftijdsgroepen hebben ieder hun eigen deel gekregen. Ook het gebouw is aangepakt en er is een invalidentoilet gerealiseerd.

Verhuur

Lid worden

Het lidmaatschap kost slechts 27 euro per jaar. Voor dit bedrag mogen alle kinderen van het gezin gratis komen spelen in de speeltuin. Ook aan de winteractiviteiten kunnen zij gratis deelnemen.

Het lidmaatschap is per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Op het ingevulde mailadres ontvangt u ons digitale clubblad met daarin het laatste nieuws over de vereniging.

Lid worden

Verhuur

Kabelbaan  

Wip

Verhuur

Belangrijke documenten:

Jaarverslag 2017
In veilige handen

Verhuur

Help ons! 

Al meer dan zestig jaar zorgen de vrijwilligers van "Kindervreugd" er voor dat de kinderen van Uitgeest en omstreken een plek hebben waar zij veilig kunnen spelen. Een plek met speeltoestellen voor alle leeftijden, waar zij dingen leren en vrienden maken. Tijdens de koude wintermaanden organiseert de vereniging verschillende winteractiviteiten.

Het vinden van vrijwilligers wordt echter steeds moeilijker en daarom hebben wij uw hulp nodig. Van limonadeschenkers bij de superzaterdagen, het actief deelnemen in het bestuur tot het helpen bij de workshops. Overal kunnen wij wel een extra handje gebruiken. Wilt u ook iets betekenen voor de kinderen uit ons dorp? Stuur dan een mailtje met uw contactgegevens en een korte motivatie naar info@speeltuinuitgeest.nl. Samen kijken we waar uw interesses liggen en waar u ons bij kunt helpen.

Verhuur

Donateur worden

Kinderen spelen graag in een speeltuin. Daar kunnen zij niet alleen glijden, schommelen, wippen, etc, maar zij kunnen zich er spelenderwijs ontwikkelen, contacten leggen met andere kinderen, hun fantasie uitleven, op een positieve wijze hun energie kwijtraken en spannende avonturen met elkaar beleven. Uitgeest kent zo'n speeltuin, waar kinderen met plezier kunnen spelen.

Het aanleggen, onderhouden en verzorgen van een speeltuin kost niet alleen veel tijd en moeite, maar natuurlijk ook veel geld. Daarom waarderen wij het zeer dat er steeds meer mensen zijn die ons hierbij steunen. Als donateur mogen uw kleinkinderen, mits woonachtig buiten Uitgeest, voor de helft van de prijs komen spelen in de speeltuin.
Het donateurschap is per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging.


Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl