Logo
Contact   Facebook   Twitter   Bestuur
Speeltuin   Activiteiten   Verhuur   VerenigingSpeeltuin

Met meer dan twintig speeltoestellen is er voor alle leeftijden genoeg te beleven bij "Kindervreugd" in Uitgeest. De speeltuin is opgedeeld in twee delen, welke geleidelijk in elkaar overlopen. Voorin, direct bij de ingang, is het domein van de kleintjes. Hier kunnen ze fijn hun gang gaan in de zandbak, samen met papa of mama op de wip en lekker glijden van het glijbaantje.

Voor de oudere kinderen is het achterste deel van onze tuin gereserveerd. Daar kunnen zij heerlijk klimmen en klauteren, kegelvoetballen en van de kabelbaan roetsjen. Spelenderwijs leren ze zich ontwikkelen, contacten leggen met andere kinderen, fantasie uitleven, spannende avonturen beleven en raken ze op een positieve wijze hun energie kwijt.

Bij slecht weer is de speeltuin gesloten.

Tarieven

Losse entree kost 1 euro per dagdeel per kind. Komt u vaker naar "Kindervreugd" dan kunt u het beste lid worden. U betaalt dan 27 euro per jaar. Met dit abonnement kunnen alle kinderen van het gezin gratis spelen in de speeltuin en tevens gratis deelnemen aan de verschillende winteractiviteiten.

Speeltuin

Verhuur

Peuter en dreumes ochtend

Elke donderdag (m.u.v. schoolvakanties) is er een speciale peuter en dreumes ochtend. De aller kleinsten onder ons kunnen dan van 10.00 tot 11.30 uur even lekker spelen in de speeltuin zonder al die grote kinderen om zich heen. Ondertussen genieten de ouders, opa's en oma's van een lekker kopje koffie en kunnen zij gezellig met elkaar bijkletsen.

Verhuur

Speelregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier kan spelen gelden er in onze tuin een aantal speelregels. Personen die zich niet aan de regels houden, moeten wij helaas de toegang tot onze tuin ontzeggen.

Speelregels downloaden

  

Speeltuin

Verhuur

Openingstijden

Tijdens schoolweken is de speeltuin op doordeweekse dagen geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Op woensdag zelfs al vanaf 13.30 uur. Zaterdag zijn we open van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur. Op zondag is de tuin gesloten.

Tijdens vakanties is de speeltuin alle dagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

De tuin is geopend vanaf 3 april 2018 t/m. het einde van de herfstvakantie.

Vakantietijden

Rookvrije generatie

Onlangs hebben wij ons aangesloten bij het initiatief rookvrije generatie. Hiermee willen wij kinderen beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken. Geen gevaar van brandwonden of kinderen die peuken oppakken en in hun mond stoppen.

Iedereen is en blijft overigens gewoon welkom bij de vereniging. Dat geldt natuurlijk ook voor rokers. Wel is de hele speeltuin rookvrij en zullen er geen voorzieningen meer zijn zoals asbakken. Het bestuur vraagt rokers hiermee rekening te houden en niet te roken op het terrein.

Verhuur

Adresgegevens

De speeltuin en ons clubgebouw zijn te vinden aan de Middelweg 108-110, 1911 EK in Uitgeest. Tijdens de openingstijden is de tuin te bereiken op telefoonnummer 0251-310383.

Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl