Logo
Privacy  Bestuur Facebook Twitter Instagram
Speeltuin     Activiteiten     Verhuur     Vrijwilligers     Vereniging     ContactSpeeltuinLid worden

Via onderstaand formulier kunt u lid worden van de speeltuin. het lidmaatschap is per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Het lidmaatschap van "Kindervreugd" kost slechts 27 euro per jaar. Voor dit bedrag mogen alle kinderen van het gezin gratis komen spelen in de speeltuin. In de wintermaanden, als de tuin gesloten is, organiseren we allerlei winteractiviteiten zoals toneel, Sinterklaas en de superzaterdagen. Ook hier kunnen zij gratis aan deelnemen.

Wij proberen altijd zo snel als mogelijk een reactie te geven maar omdat wij volledig draaien op vrijwilligers kan dit soms iets langer duren. Hiervoor vragen wij uw begrip.


Lidmaatschapsformulier: (* = verplicht)

Email*:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:

Telefoon*:

Bank/girorekening*:


Kinderen:


Naam*:
Geboortedatum*:
1
2
3
4
5

Opmerkingen:


Ik ben bekend met het privacybeleid van Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest en ga hiermee akkoord. In dit beleid staat onder andere hoe de vereniging omgaat met het verwerken van persoonsgegevens en gemaakt beeldmateriaal.


Speeltuin
Lid worden

Het lidmaatschap kost slechts 27 euro per jaar. Voor dit bedrag mogen alle kinderen van het gezin gratis komen spelen in de speeltuin. Ook aan de winteractiviteiten kunnen zij gratis deelnemen.

Het lidmaatschap is per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Op het ingevulde mailadres ontvangt u ons digitale clubblad met daarin het laatste nieuws over de vereniging.


 

Speeltuin
Donateur worden

Kinderen spelen graag in een speeltuin. Daar kunnen zij niet alleen glijden, schommelen en wippen, maar zij kunnen zich er spelenderwijs ontwikkelen, contacten leggen en spannende avonturen beleven.

Het aanleggen, onderhouden en verzorgen van een speeltuin kost niet alleen veel tijd en moeite, maar natuurlijk ook veel geld. Daarom waarderen wij het zeer dat er steeds meer mensen zijn die ons hierbij steunen.


   
Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl