Logo
Contact   Facebook   Twitter   Bestuur
Speeltuin   Activiteiten   Verhuur   VerenigingActiviteiten

"Kindervreugd" Uitgeest is veel meer dan alleen een speeltuinvereniging. Het hele jaar door worden er  diverse leuke activiteiten georganiseerd. Zo worden er bijvoorbeeld toneellessen gegeven, vieren we het carnaval, zijn er gezellige superzaterdagen en komt de goedheiligman elk jaar bij ons op bezoek.

Maar onze bekendste activiteit is toch wel de Uitgeester avondvierdaagse. Honderden enthousiaste wandelaars staan elk jaar aan de start van dit sportieve evenement.

Voor de ouderen is er een keer per maand een gezellige klaverjasdrive.

Verhuur

Uitgeester avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Elk jaar organiseert speeltuinvereniging "Kindervreugd" de Uitgeester avondvierdaagse. Vier dagen lang lopen honderden enthousiaste wandelaars langs de mooiste plekjes van ons prachtige dorp. De tien kilometer brengt ook bezoekjes aan onze buurtgemeenten.

Verhuur

Jantje Beton collecte

Elk jaar gaan onze vrijwilligers langs de deuren in Uitgeest voor de Jantje Beton collecte. Dit fonds komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buiten te kunnen spelen en bewegen mogelijk te maken. De helft van de opbrengst gaat direct naar onze vereniging. Mede hierdoor kunnen wij zorgen voor een veilige en uitdagende speelomgeving.

Verhuur

Klaverjasdrive

Elke maand kan er een kaartje worden gelegd bij "Kindervreugd". Het clubgebouw is vanaf 19.00 uur geopend en om 19.30 uur start het spel. De entree bedraagt anderhalve euro. Men streeft er naar om rond 23.00 uur weer klaar te zijn. Na het kaarten is er een verloting. Ook zijn er enkele thema bijeenkomsten.

Verhuur

Peuter en dreumes ochtend

Elke donderdag (m.u.v. schoolvakanties) is er een speciale peuter en dreumes ochtend. De aller kleinsten onder ons kunnen dan van 10.00 tot 11.30 uur even lekker spelen in de speeltuin zonder al die grote kinderen om zich heen. Ondertussen genieten de ouders, opa's en oma's van een lekker kopje koffie en kunnen zij gezellig met elkaar bijkletsen.

  

Carnaval

Verhuur

Programma 2017-2018

Al onze acitiveiten zijn te vinden in ons activiteitenprogramma. Hou voor wijzigingen onze facebook- en twitterberichten in de gaten.

Download het activiteitenprogramma »

Verhuur

Toneellessen

Onder leiding van Gerda Pie leren de kinderen van toneelgroep "Jong Talent" in vijf maanden de  basisprincipes van het toneelspelen. De lessen starten na de herfstvakantie en worden gegeven op woensdag- en/of donderdagavond.

Naast het leren van de teksten zal er, met behulp van allerlei opdrachten, ook regelmatig worden geļmproviceerd. Aan het eind van het seizoen zal er een spetterende voorstelling worden gegeven voor familie, vrienden en andere belangstellenden.

Verhuur

Sinterklaasfeest 

Elk jaar brengt de goedheiligman een bezoek aan onze vereniging. Samen met zijn pieten maakt hij er een gezellig feest van. Naast alle spelletjes en muziek roept hij de kinderen een voor een naar voren voor een gesprekje. Want wat is er het afgelopen jaar toch weer veel gebeurd. Na afloop krijgt iedereen uiteraard een cadeautje mee naar huis.

Verhuur

Superzaterdagen

Drie keer per seizoen (met kerst, carnaval en pasen) organiseren wij een gezellige superzaterdag. Liefst drie verschillende activiteiten staan er dan op het programma. Zo doen we altijd iets creatiefs, zijn er leuke prijzen te winnen en wordt er uiteraard flink gefeest. Tussendoor krijgen de kinderen een lekkere lunch voorgeschoteld.

Eieren schilderen


© Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl