Logo
Bestuur Facebook Twitter Instagram
Speeltuin     Activiteiten     Verhuur     Vrijwilligers     Vereniging     ContactCarnavalActiviteiten

"Kindervreugd" Uitgeest is veel meer dan alleen een speeltuinvereniging. Het hele jaar door worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Zo worden er toneellessen gegeven, vieren we het carnaval, zijn er gezellige superzaterdagen en komt de goedheiligman bij ons op bezoek.

Ook de Uitgeester avondvierdaagse wordt door onze vrijwilligers georganiseerd. Honderden enthousiaste wandelaars staan elk jaar aan de start van dit sportieve evenement. Voor de ouderen is er elke maand een klaverjasdrive.

Alle activiteiten zijn te vinden in ons activiteitenprogramma. Hou voor wijzigingen onze sociale media en de lokale kranten in de gaten.

Avondvierdaagse
Uitgeester avondvierdaagse

Elk jaar organiseert speeltuinvereniging "Kindervreugd" de Uitgeester avondvierdaagse. Vier dagen lang lopen honderden enthousiaste wandelaars langs de mooiste plekjes van ons prachtige dorp. De tien kilometer brengt vaak ook bezoekjes aan onze buurgemeenten.

Klik hier voor meer informatie.

 

Carnaval
Superzaterdagen

Drie keer per seizoen (met kerst, carnaval en pasen) organiseren wij een gezellige superzaterdag. Liefst drie verschillende activiteiten staan er dan op het programma.

Zo doen we altijd iets creatiefs, zijn er leuke prijzen te winnen en wordt er uiteraard flink gefeest. Tussendoor krijgen de kinderen een lekkere lunch voorgeschoteld.

Jantje Beton
Jantje Beton collecte

Elk jaar gaan onze vrijwilligers langs de deuren in Uitgeest voor de Jantje Beton collecte. Dit fonds komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buiten te kunnen spelen en bewegen mogelijk te maken. De helft van de opbrengst gaat direct naar onze vereniging. Mede hierdoor kunnen wij zorgen voor een veilige en uitdagende speelomgeving.
Sinterklaas
Sinterklaasfeest

Eind november brengt de goedheiligman altijd een bezoek aan onze vereniging. Samen met zijn pieten maakt hij er een gezellig feest van. Naast alle spelletjes en muziek roept hij de kinderen een voor een bij hem voor een gesprekje. Want wat is er het afgelopen jaar toch weer veel gebeurd.

Na afloop krijgt iedereen uiteraard een cadeautje mee naar huis.

Verhuur

Speeltuin
Peuter en dreumes ochtend

Elke donderdag (m.u.v. schoolvakanties) is er een speciale peuter en dreumes ochtend. De aller kleinsten onder ons kunnen dan van 10.00 tot 11.30 uur even lekker spelen in de speeltuin zonder al die grote kinderen om zich heen. Ondertussen genieten de ouders, opa's en oma's van een lekker kopje koffie.Kindervreugd
Klaverjasdrive

Elke maand kan er een kaartje worden gelegd bij "Kindervreugd". Het clubgebouw is vanaf 19.00 uur geopend en om 19.30 uur start het spel. De entree bedraagt anderhalve euro. Men streeft er naar om rond 23.00 uur weer klaar te zijn. Er zijn ook enkele speciale thema bijeenkomsten.

Inschrijven

Voor een aantal activiteiten moeten kinderen vooraf worden opgegeven zodat wij kunnen bepalen hoeveel boodschappen er gehaald moeten worden. Kinderen aanmelden kan doorgaans anderhalve week voordat de activiteit op het programma staat via onze website. Leden van onze vereniging kunnen gratis deelnemen. Aan niet leden wordt een kleine bijdrage gevraagd.

   
Speeltuinvereniging "Kindervreugd" Uitgeest  |  info@speeltuinuitgeest.nl